Topmenu

6 Oral B Sensitive Clean Opzetborstels

23,95

De Oral-B Sensitive Clean opzetborstel heeft extra zachte borstelhaartjes en is speciaal ontworpen voor reiniging op gevoelige en ontstoken plekjes en voor mensen met gevoelig tandvlees.

Levertijd: 1 – 2 werkdagen

Uitverkocht

Artikelnummer: 4210201090977 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Oral B Sensitive Clean

De Oral B Sensitive Clean opzetborstel is speciaal ontworpen voor mensen met gevoelig tandvlees. Met de extra zachte haartjes kunnen ook de pijnlijke en ontstoken plekjes van het gebit worden gereinigd. Deze opzetborstel past zich aan de vorm van iedere tand aan om plak en bacteriën optimaal te kunnen verwijderen. De indicator haartjes verkleuren om aan te geven wanneer het tijd is om de borstel te vervangen.

Oral B opzetstukjes goedkoop

Wij proberen ook in onze Oral B Sensitive aanbieding altijd de laagste prijs te bieden. Heeft u dit product ergens anders goedkoper gezien? Dan ontvangen wij graag een berichtje van u!

Vindt u de Oral B opzetborstels toch te duur? Wij raden u aan onze beste koop opzetborstels eens te proberen. De Dentos borsteltjes zijn goed te vergelijken met Oral B maar ongeveer 50% goedkoper! De hardheid van de haartjes zit ongeveer tussen de Sensitive en de Precision Clean in.

Passend op deze modellen

De Oral B Sensitive Clean opzetborstels zijn geschikt voor alle roterende elektrische tandenborstels van Oral-B. Zoals:

  • Oral-B ® Professional Care
  • Oral-B ® Triumph
  • Oral-B ® Trizone
  • Oral-B ® Advance Power
  • Oral-B ® 3D Excel
  • Oral-B ® Pro Health
  • Oral-B ® Vitality **

** Niet passend op de sonische modellen van Oral-B / Braun, zoals: Vitality Sonic, CrossAction Power, Sonic Complete en Pulsonic.

Verpakking

De borstels zijn per stuk verpakt. Zo kunt u ze handig en hygiënisch bewaren.

Oral-B assortiment

Er zijn veel soorten Oral-B opzetborstels maar in feite doen ze allemaal het zelfde. Ze poetsen de tanden heel goed schoon en brengen dmv tandpasta fluoride aan. De Oral B Sensitive Clean heeft nog een extra toevoeging, speciaal voor mensen met gevoelige tanden en tandvlees. De borstel haartjes zijn dunner dan bij de standaard Precision Clean borstels en ze zitten dichter op elkaar. Hierdoor voelen de borstels zacht en prettig aan.

Extra informatie

levertijd

1 – 2 werkdagen