Topmenu

Klantenservice

Opzetstukjes.nl levert opzetborstels die passen op de elektrische tandenborstels van Oral-B. Naast de borstels van Oral-B zelf bieden wij ook alternatieven voor de prijsbewuste consument. Dentos opzetborstels en goedkopere merkloze opzetborstels.

Garantievoorwaarden

Wij garanderen de hoge kwaliteit van onze opzetborstels en bieden je daarom een uitgebreide garantie. Ongeopende verpakkingen kun je bij ons tot 3 maanden na aankoopdatum nog retourneren, zonder opgave van reden. Reeds geopende verpakkingen van de merkloze of Dentos opzetborstels kunnen tot 30 dagen na aankoop nog worden geretourneerd (max. 1 geopend pakje per bestelling).

Voor meer informatie over onze service en voorwaarden verwijzen we je graag naar onze algemene voorwaarden.

Verzending

Onze bestellingen worden op maandag, woensdag en vrijdag verzonden om 16.00u. Bestel je na dit tijdstip dan gaat je pakketje met de volgende zending mee. Bestel je in het weekend, dan wordt het pakje op maandag verzonden. Alle bestellingen worden door ons met de brievenbuspost van PostNL verstuurd. Je hoeft er dus niet voor thuis te blijven.

De service van PostNL is doorgaans erg betrouwbaar en snel. Meestal heb je de bestelling de volgende werkdag al in huis.  Vrijwel 100% van alle post wordt op het juiste adres bezorgd en ruim 96% is op tijd (binnen 1 werkdag). Zie ook PostNL.

Contact

Heb je een vraag over onze producten of onze service? Of een andere vraag? Stuur ons een berichtje via het contactformulier en je ontvangt binnen 24 uur antwoord.

Betaalmethoden

Wij accepteren momenteel de volgende betaalmethoden:

  • Ideal
  • MisterCash
  • Paypal

Retourneren

Retourzendingen dienen vooraf per e-mail bij ons te worden aangemeld. Je kunt hiervoor ons contactformulier gebruiken of antwoorden op de orderbevestiging die je van ons hebt ontvangen. Vermeld in het bericht in ieder geval je naam en ordernummer. Indien aan de bovenstaande garantievoorwaarden wordt voldaan zullen wij de retourzending accepteren en je verzoeken het product volledig en goed verpakt te retourneren. De postzegels voor de retourzending zijn voor eigen rekening.

Voldoe je niet aan de garantievoorwaarden? Je kunt het toch altijd proberen. Wij willen alleen tevreden klanten en indien het verzoek redelijk is zijn wij doorgaans erg coulant!