Topmenu

Aanbieding!

5 Oral B Precision Clean Opzetstukjes

Oorspronkelijke prijs was: €19,95.Huidige prijs is: €16,25.

De Oral-B Precision Clean opzetborstel voor de oplaadbare tandenborstel verwijdert meer tandplak dan een gewone handtandenborstel, bevordert een schoon gebit en gezond tandvlees. Geen wonder dat het onze best verkochte opzetborstel is. Past op alle oscillerende/roterende tandenborstels.

Uitverkocht

Artikelnummer: 4210201848295 Categorie:

Beschrijving

Oral B Precision Clean

De Oral B Precision Clean opzetborstel is de bekendste en meest verkochte opzetborstel die er is. Hij past op alle roterende elektrische tandenborstels van Oral-B. Dit is de beste borstel voor bijna iedereen. De Oral B Precision Clean is de standaard opzetborstel van Oral-B. Het is daarmee de opvolger van de Oral-B Flexisoft. Deze borstel verwijdert tot wel 100% meer plak dan een gewone handtandenborstel en zorgt voor een goede mondhygiëne en gezond tandvlees.

Oral-B assortiment

Er zijn heel veel soorten opzetborstels van Oral-B maar ze doen in feite allemaal hetzelfde. Ze poetsen de tanden schoon en brengen fluoride aan door middel van tandpasta. Er zijn hierop enkele uitzonderingen die een specifiek doel hebben. Dit zijn de verschillende ortho-borstels en de Sensitive Clean. De Sensitive Clean is bedoeld is voor mensen met gevoelig tandvlees.

Passend op deze modellen

De Oral B Precision Clean opzetborstels zijn geschikt voor alle roterende elektrische tandenborstels van Oral-B. Dit zijn daarvan de bekendste modellen:

  • Oral-B ® Professional Care
  • Oral-B ® Triumph
  • Oral-B ® Trizone
  • Oral-B ® Advance Power
  • Oral-B ® 3D Excel
  • Oral-B ® Pro Health
  • Oral-B ® Vitality **

** Niet passend op de sonische modellen van Oral-B / Braun, zoals: Vitality Sonic, CrossAction Power, Sonic Complete en Pulsonic.

Verpakking

De borsteltjes zijn per stuk verpakt. Zo kunt u ze handig en hygiënisch bewaren.

Oral-B opzetstukjes goedkoop

Wij proberen ook in onze Oral B Precision Clean aanbieding altijd de laagste prijs te bieden. Heeft u dit product ergens anders goedkoper gezien? Dan ontvangen wij graag een berichtje van u!

Vindt u de opzetborstels van Oral-B toch te duur? Dan raden wij u aan onze beste koop opzetborstels eens te proberen. Deze borstels van Dentos zijn kwalitatief goed te vergelijken met de Oral B Precision Clean maar al gauw 50% goedkoper!