Topmenu

6 Oral B Precision Clean Opzetstukjes

17,95

De Oral-B Precision Clean opzetstukjes verwijderen tot 100% meer tandplak dan een gewone handtandenborstel. Met deze top kwaliteit opzetborstels  voor je elektrische tandenborstel houdt je het gebit schoon en je tandvlees gezond. Het is dan ook niet voor niets de meest verkochte opzetborstel van Oral-B!

1 borsteltje gaat ongeveer 3 maanden mee. De indicator-haartjes op de opzetborstel geven aan wanneer deze vervangen moet worden.

Uitverkocht

Artikelnummer: 4210201848318 Categorie:

Beschrijving

Oral B Precision Clean

De Oral B Precision Clean is de bekendste en meest verkochte opzetborstel van allemaal. Het is de standaard borstel die geschikt is voor bijna iedereen. Ze passen alle roterende elektrische tandenborstels van Oral-B. Deze opzetborstel verwijdert tot wel 100% meer plak dan een gewone handtandenborstel en zorgt voor een goede mondhygiëne en gezond tandvlees.

Assortiment

Er zijn heel veel soorten opzetborstels van Oral-B maar ze doen in feite allemaal hetzelfde. Ze poetsen de tanden schoon en brengen fluoride aan door middel van tandpasta.

De Precision Clean is de standaard opzetborstel van Oral-B, geschikt voor iedereen met een ‘normaal’ gebit. Het is hiermee de opvolger van de Flexisoft en de voorloper van de Oral-B Cross Action.

Er zijn enkele uitzonderingen die een specifiek doel hebben. Dit zijn de verschillende ortho-borstels en de Sensitive Clean. De Sensitive Clean is bedoeld is voor mensen met gevoelig tandvlees.

Passend op deze modellen

De Oral B Precision Clean opzetborstels zijn geschikt voor alle roterende elektrische tandenborstels van Oral-B. Dit zijn daarvan de bekendste modellen:

Oral-B ® Professional Care
Oral-B ® Triumph
Oral-B ® Trizone
Oral-B ® Advance Power
Oral-B ® 3D Excel
Oral-B ® Pro Health
Oral-B ® Vitality **
** Niet passend op de sonische modellen van Oral-B / Braun, zoals: Vitality Sonic, CrossAction Power, Sonic Complete en Pulsonic.

Verpakking

De borsteltjes zijn per stuk verpakt. Zo kunt u ze handig en hygiënisch bewaren.

Goedkoopste Oral-B opzetstukjes

Wij proberen ook in onze Oral B Precision Clean aanbieding altijd de laagste prijs te bieden. Heeft u dit product ergens anders goedkoper gezien? Dan ontvangen wij graag een berichtje van u!

Vindt u de opzetborstels van Oral-B toch te duur? Dan raden wij u aan onze beste koop opzetborstels eens te proberen. Deze borstels van Dentos zijn kwalitatief goed te vergelijken met de Oral B Precision Clean maar al gauw 50% goedkoper!