Topmenu

4 Oral B Cross Action Opzetborstels

14,95

De Oral-B Cross Action opzetborstel is het nieuwste type opzetborstel van Braun. Het heeft schuin geplaatste borstel haartjes die diep tussen de tanden reinigen en tot wel 100% meer plak verwijderen dan een hand tandenborstel.

Levertijd: 1 – 2 werkdagen

Uitverkocht

Artikelnummer: 4210201105213 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Oral B Cross Action

De Oral B Cross Action opzetborstels zijn de nieuwste toevoeging aan de serie roterende opzetborstels van Braun. Deze borstels hebben een bijzonder ontwerp met schuin geplaatste borstelhaartjes. De zogenaamde CrissCross borstel haren staan in een hoek van 16 graden. Ze reinigen diep tussen de tanden en het tandvlees en verwijderen zo tot wel 100% meer plak dan een hand tandenborstel. De blauwe indicator haartjes verkleuren na verloop van tijd om aan te geven dat het tijd is om de borstel te vervangen.

Beste prijs

Ook in onze Oral B Cross Action aanbieding proberen wij je altijd weer de laagst mogelijke prijs te bieden. Heb je dit product ergens anders goedkoper gezien? Dan ontvangen wij graag een berichtje!

Vind je de Oral B opzetborstels toch te duur? Dan raden wij je aan om onze beste koop tip eens te proberen. Deze opzetborstels van het merk Dentos zijn van vergelijkbare kwaliteit als die van Oral B maar wel 50% goedkoper!

Passend op

De Oral B Cross Action opzetborstels zijn geschikt voor alle roterende elektrische tandenborstels van Oral-B. Zoals:

Oral-B ® Professional Care
Oral-B ® Triumph
Oral-B ® Trizone
Oral-B ® Advance Power
Oral-B ® 3D Excel
Oral-B ® Pro Health
Oral-B ® Vitality **

** Niet passend op de sonische modellen van Oral-B / Braun, zoals: Vitality Sonic, CrossAction Power, Sonic Complete en Pulsonic.

Verpakking

De borstels zijn per stuk verpakt. Zo kun je ze handig en hygiënisch bewaren.

Oral B assortiment

Er zijn veel soorten Oral-B opzetborstels maar in feite doen ze allemaal het zelfde. Ze poetsen de tanden heel goed schoon en brengen dmv tandpasta fluoride aan. De Oral B Sensitive Clean heeft nog een extra toevoeging, speciaal voor mensen met gevoelige tanden en tandvlees. De borstel haartjes zijn dunner dan bij de standaard Precision Clean borstels en ze zitten dichter op elkaar. Hierdoor voelen de borstels zacht en prettig aan.

Extra informatie

levertijd

1 – 2 werkdagen