Topmenu

3 Oral B TriZone Opzetstukjes

13,95

De Oral-B TriZone opzetborstel heeft op en neer bewegende haartjes waardoor de borstel heel prettig aanvoelt. Het gevoel is vergelijkbaar met een handtandenborstel maar dan met de kracht en snelheid van een elektrische tandenborstel.

Uitverkocht

Artikelnummer: 4210201052647 Categorie:

Beschrijving

Oral B TriZone Opzetstukjes

De Oral B TriZone is geen gewone opzetborstel. Hij past namelijk wel op alle roterende elektrische tandenborstels van Oral B maar maakt op en neer gaande bewegingen in plaats van draaiende. De TriZone opzetstukjes bieden daarom de superieure resultaten van elektrisch poetsen maar voelen aan als een gewone handtandenborstel!

Deze borstel heeft zelfs 3 zones voor een alles omvattende reiniging:

  1. de korte borstelhaartjes zijn voor de reiniging van de oppervlakten
  2. de langere haartjes komen diep tussen de tanden
  3. de haartjes op de punt zijn speciaal voor reiniging achter de achterste kiezen

Passend op deze modellen

De Oral B TriZone opzetborstels zijn geschikt voor alle roterende elektrische tandenborstels van Oral-B. Zoals:

  • Oral-B ® Professional Care
  • Oral-B ® Triumph
  • Oral-B ® Trizone
  • Oral-B ® Advance Power
  • Oral-B ® 3D Excel
  • Oral-B ® Pro Health
  • Oral-B ® Vitality **

** Niet passend op de sonische modellen van Oral-B / Braun, zoals: Vitality Sonic, CrossAction Power, Sonic Complete en Pulsonic.

TriZone Technologie

De TriZone technologie zorgt voor een diepe reiniging. De borstelharen komen tussen de tanden om zo te kunnen poetsen als een handtandenborstel zou doen. Tegelijk bieden ze toch de voordelen en de power van elektrisch poetsen. Zoals de naam zegt heet de TriZone 3 zones. De eerste is de ‘powertip’ die de achterste kiezen schoonmaakt. De tweede heeft kortere borstelharen om het oppervlak te reinigen. De derde heeft langere borstelharen die wel 2x beter tussen de tanden en kiezen komen dan een manuele tandenborstel.

Goedkoopste Oral-B opzetstukjes

Wij proberen ook in onze Oral B TriZone aanbieding altijd de laagste prijs te bieden. Heeft u dit product ergens anders goedkoper gezien? Dan ontvangen wij graag een berichtje van u!

Vindt u de opzetborstels van Oral-B toch te duur? Dan raden wij u aan deze opzetborstels eens te proberen. Dentos opzetborstels zijn vergelijkbaar met Oral B Precision Clean maar ruim 50% goedkoper.