Topmenu

Aanbieding!

Comfort Picks 36st Dentos soft picks

Oorspronkelijke prijs was: €3,50.Huidige prijs is: €2,95.

Tandartsen raden meestal aan om soft picks te gebruiken voor de interdentale reiniging. De beste interdentale reiniging bereik je met deze zachte siliconen tandenstokers van Dentos. Dagelijks gebruik zorgt voor een aantoonbaar beter verzorgd gebit, een frisse adem en een goede hygiene.

In iedere verpakking zit een handige kleine reisetui zodat je de Comfort Picks eenvoudig overal mee naartoe kunt nemen.

Dit product bevat 36 Comfort Picks.

Uitverkocht

Beschrijving

Soft Picks

Tegenwoordig raden tandartsen meestal aan om soft picks te gebruiken voor de interdentale reiniging. Dit zijn flexibele tandenstokers met een siliconen buitenkant. Doordat ze flexibel zijn kun je hiermee gemakkelijk alle kiezen bereiken en in tegenstelling tot houten tandenstokers beschadigen ze het tandvlees niet. De bekendste merken op dit gebied zijn GUM (Soft Picks) en Tepe (Easypicks), Jordan (Clean Between), Dentos (Comfort Picks).

Comfort Picks

De beste interdentale reiniging bereik je met deze zachte siliconen comfort picks van Dentos. Dagelijks gebruik zorgt voor een aantoonbaar beter verzorgd gebit, een frisse adem en een goede hygiene.

In iedere verpakking zit een handige kleine reis etui zodat je de Comfort Picks eenvoudig overal mee naartoe kunt nemen.

Dit product bevat 36 Comfort Picks.